top of page

OTOMATİK YAĞLAMA KONTROL ÜNİTELERİ


YAĞLAMA ARALIKLARINI OPTİMİZE EDEREK KONTROLÜ ELİNİZE ALIN

Bir otomatik yağlama sisteminin parçası olan otomatik yağlayıcı kontrol üniteleri kullanan ekipmanlar, manuel olarak yağlanan ekipmanlara kıyasla daha az duruş süresi ve daha uzun çalışma ömrüne sahiptir. Ekipmanlarınızın her gün çalıştığı değişen ortamlara dayanabilmesi için güvenilir otomatik yağlayıcı kontrol üniteleri de tasarlıyoruz.


 

OTOMATİK YAĞLAYICI SİSTEMİNİZ ÜZERİNDE TAM KONTROL



Montajı Kolay Kontrol Üniteleri Sisteminizin Her Yönünü Yönetir

Graco’nun montajı kolay ve otomatik yağlayıcı kontrol üniteleri, otomatik yağlama sisteminizin her yönü üzerinde yüksek düzeyde kontrol sağlar. Basit, simge ve menü tabanlı kullanıcı ara yüzünün kurulumu ve çalıştırılması kolaydır, böylelikle değerli teknisyen zamandan tasarruf sağlar.


Programlanması kolay otomatik yağlama döngüleri

Araç üzeri ve ağır hizmet tipi ekipmanların otomatik yağlaması, genel ekipman bakım maliyetlerinizi düşürür ve Graco’nun otomatik yağlama kontrol üniteleri, ekipmanlarınızın özel ihtiyaçlarını karşılamak için yağlama döngüleri programlamanızı sağlar. Kolay okunan dijital gösterge, ekipmanlarınızı programlamanızı ve izlemenizi basitleştirir.


Kolay bakım

Bakım uzmanlarınız manuel çalıştırma düğmesini kullanarak tek bir yağlama döngüsü başlatıp otomatik yağlayıcı sistemini hızlıca inceleyebilir ve kontrol edebilir. Yağlama profili ayarları PIN Kodu kilitleme ile korunabilir.






32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page